sunnuntai 19. helmikuuta 2012

tuskasta matkantekoa + hiieno Maija 19.2

joo eli tnää taas maijal,tallille meno ja paluu oli täyttä tuskaa;

9.10-lähden kotoa,bussi tulee 25 yli,eli viisi minaa myöhäs.Yhes risteykses ajaa VÄÄRÄÄN suuntaa + muutekki putputti jotai 30 km/h eteepäi...9.40 pois bussista,juna joho piti vaihtaa menee nenä edest ohi :::)))))) raivoon sii hetken,katon seuraava juna.tulee 10.11.lagaan,meen selecta-automaatille ku halusin karkkii,se paska pöllii mu rahat ja raivoon lisää,sit katon vaihtorahalokeroikon...ööö ne samat rahat  oli siel ?? rikki tai jotai.Sit juna tulee.Oon 10.16 kökkelis,bussi tulee vähä enne tasaa.meen ärrälle chillaa,otan kahvin ja meen dösärille,kahvii menee käsille ja takille ja kaikkialle,raivoon lisää.sit raivoon viel lisää ja melkee oikeesti alan itkee ku tää vitu sää o nii vamma ja sit ei näy dösärii mailla halmeilla.sit ku löytyy dösäri nii pitää viel sii venaa 10 min..joo seison sii vrmaa 1 m hanges ja oon muuttumas lumiukoks,bussi tulee,kuski kattoo vaa sillee jaahas ja selittää jotai vammasta ku  en seissy iha dösäril ku siin oli 2 m kinos..sit jään pois 11.06 ja kävelen tallille.


tui ♥

Maija oli tosi kiwa niin hoitaessa kuin ratsastaessa tänään,unohtu toi aamun pska ku näin ponin ylisöpöt silmät ♥ ai että hevoset voi muuttaa nopee mielialan paremmaks ! ::) sit hoitelin siinä,oli tosi nätisti ja ei kiukutellu vierustovereille :'D sit lähettii maneesille,oli vähä hermona ku yksi käveltii sinne,puhelin sit sii kokoaja jotai nii rentoutu  huomattavasti :) Maneesis ei ollu ketää,jes saatii koko maneesi omaks :D ! käytin kuitenki vaa toista puoliskoa :'D maija meni hyvin ja tuntui jopa hitusen laiskalta,ei tuntunut että lähtis menemään alta ::) Ravissa malttoi eikä vaan kaahannut pitkin kenttää,pari kertaa säikähti kylläkin ku joku iso auto/traktori meni ohi mut eipä muuta oikee tehnyt ::) laukkasin jonkiverra kanssa,oli tavotteena vaa et nousis laukka aika hyvin heti ilman pukkeja,ja nii tekiki ! ::) maijan vaikeemmas suunnas nousi tosi hyvin,mut helpommas tuli kokoaja ristilaukkaa ? annoin mun mielestä iha selvät avut ja nostin kulmasta,mut ei tuli vaa ristilaukkaa,ja hauskinta oli et maija lähti kaahottaa toisee päätyy,jotenki hallitusti kuitenki ja teki siellä semmose iiiha pikkuse käännökse et luulin et kaatuis...taitaa westernpäivät muistuu mielee ponilla ? :'D noo annoin sit vaa mennä koska näköjää tykkäs,hörähteli ja korvat oli iha valppaina ja poni oli tosi tui ku oli nii innoissaa,ja tää pikkukurvi tapahtu joka kerta ku yritin nostaa sitä sen kiekan laukkaa,mut eei :'DD noh jätin sitte asian siihe koska meni muuten nii hyvin ::) lopuks taluttelin vähä ympäri kenttää ja sit lähettii takas ylös ::) hoidin pois ja lähin kotii,oke sluibasi taukkaris melkee 1 h ku venasi bussii..:D

14.06 bussissa,14.10 asemal,onnistun TAAS missaa junan,JEEE.14.20 bussilla sinne mis vaihan toisee bussii,se tuli sit 14.40.himassa jotain yli 3.

huome sit Alixsille rallaa papparaisilla ! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti