torstai 7. kesäkuuta 2012

laiska ?? :'D + ASIA 1 ja ASIA 2

en toki laiska !....:D sepittelen täs vähä kuluneit kertoj maijal.

20.5
menin maijalla yläkentällä perusjuttuja :) oli mukava mut laukois vähän niijanäi...muute meni hyvin ja yritin saada ponii heti rennoks,mut aika tuloksetta.Claudia ja Flury oli kans kentällä menossa mukana :)lopputunnist kulki hyvin eteen ja oli muutenki kiva työstää pikkase :) saatii jo iha hyvii pätkii ravissa,laukassa mennää pää aika korkeuksissa viel mut :) syöttelin rats. jälkeen alakentän vieressä,oli helppo päästä sinne..mut takas,no way ! :'D



27.5
menin yläkentällä normi työskentelyä maijalla + claudia oli taas fluryllä samaan aikaan.Maijan kanssa paljon ravia ja oli aika kuuma nii otettiin aika rennosti muuten :) sain laukassa hetken ainaki hituse peräänantoon ! hieno maija ! :) oli muuteki tosi kiva koko tunnin :) !






hyi vittu...:D mut maija söpö ♥


viim. su en ollut kun haettiin koiranpentu :) !

------------------------------------------------------------
ASIA 1
noniin,eli tänään kävin äidin entisen työkaverin heppoja kattelee,sil on kaks suokkia,Vuokko ja Poju...joita alan ainakin tän kesän hoitamaan ! :) tuun käymää 1-2 kertaa viikossa ja puuhailen sitte kaikenlaista siellä tallissa :) vuokolla saan ratsastaa,poju stressaa liikaa uusia ratsastajia niin ihan hyvä vaan etten kiipee sinne + seo oli aika iso..:D oon tottunu nyt maija kokosiin,ja vuokko oli just eikä melkee sen kokonen! :) ehkä vähän isompi kumminki,mut paljon sirompi :) en malta oottaa tätä heppakesää ! :) Ja se talli on täältä alle 3 km,jote kelpaa :D ! kuvia ja videoita tulee ihan varmasti ! :)

-------------------------------------------------------------
ASIA 2
..mulla on nyt siis 10 lukijaa...ja sen kunniaks lupasin...kysymyspostauksen ! eli KYSYMYKSIÄ TULEMAAN ! :) teen ehkä videomuodossa,riippuen fiiliksistä :)




5 kommenttia:

  1. thank you ! :) i started following you,your blog is also very nice :) !

    VastaaPoista
  2. Soo beautiful foto! I adore horses!!!
    Tatiana
    http://www.bonnie23blog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. love horses :) had one too! they're the most beautiful animals on earth!
    and you look perfect on them :)

    xoxo

    http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

    VastaaPoista