tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vuokko 25.7 ja Maija 29.7

Vuokko
Eli menin vuokolla,sileetä mentiin ja heitin pikkusysterinki selkää :'DD ! mut vuokko oli aika pirtee,ja iha mukava työstää,mut hituse tahmee oli kyllä,mut ei mitenkää pahasti :) sain iha hyviä pätkiä joka askellajis ja tamma vastas hyvi ohjasavuille.Tyytyväine olin kyllä :) !



vuokko oli kyllä tosi nätisti ku sisko meni :) !



Maija




maijalla siis esteitä ! ;) ite en ollu hypänny 2 VUOTEEN..:D joten en kyl sanois et meni mitenkää huipusti,mut ootin et oisin huonompi ! ja hennan mukaan mun ainoo näkyvämpi ongelma oli kyynärpäät ja ehkä liika myötäys,mut nyt jos syksymmällä pääsis useemmin hyppää (nii maijalla ku vuokolla) nii ehkä korjaantus :) ! Mut maija kävi ERITTÄIN kuumana jo ennen hyppyjä,nii oli aika mielenkiintoset lähestymiset esteille välillä,mut meni yli aina ! :) oon ylpee ponista ja meillä tuli kans puol vuotta täyteen samaisena päivänä :) !

ja ku mulla oli ne synttärit 25 pv nii sainpa sitten tänään lahjaksi uuden kypärän(halorider) ja housut..:) housut ei löydy nettikaupast mut ne o semmoset kokopaikkaset beesit,iha muksat :) !


ja huomenna meen kuvaa virvee ja vikii ja meen itekki selkää hetkeks...:) ja keskiviikkona taas vuokkoilua,kavaletit ois suunnitelmis ::) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti