keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Maija 16.9



joo eli olin ratsastaa normaalisti maijalla sunnuntaina :) oli tositosi energinen ja kiva työstää ! :) hoitaessa harjasin vrmaa 20 minaa tota mutaa pois..ihanaa.oli vähä pölyne maku suussa ja just pesty huppari oli 2 kertaa likasempi ku se oli ennen pesuu..noh eipä se paljon haitannut :'D suuntasin kentälle ja tein siirtymisiä,taivutteluja ja peruutuksia,tuntu tosi kivalta alkutunnista ! laukatki nous hyvin,vähän liiankin et sielt tuli hätäpäissä ristilaukkaa jota sitte kaahotettiin ympäri ku oli nii kiirus..no sain kumminki molempii suuntii pari tosi kivaa laukkaa ja otettiin pari vaihtoakin ! en tiedä oliko iha puhtaita,mut ei kait se mitään...:) ravis oli tosi kivan tuntune ja käytti hyvin takaosaa.Kumminkin iha lopputunnista oli aika kuuma ja pukitteli vähän..:D no eise hirveesti haitannut ku senverran tottunu olen :) hoidin sit normaalisti jälkeenpäin ja vein vielä omenan maijalle :)

ja harmikseni ilmoitan teille lukijat,että tämä tuleva su (23.9) tulee olemaan vika kerta maijalla,erinäisistä syistä.ei,maijaa ei ole myyty vaan ihan oma päätös oli.etsinnässä siis nyt olisi isompi ja halvempi vuokrahevonen,jolla riittäis tasoa vähän et mäki voisin kehittyy sen hevosen avulla ! vikasta kerrasta tulee videopostausta varmaan,suuntaan myös sillon nellin kaa ponille,ja nelli tulee sitte kuvailee mua ja maijaa :) ! toivottavasti sää olis meidän puolella..:D

vuokolla en mene tänään,omistaja ilmoitti että ei tarvii käydä tosi kovan rankkasateen takia,vapaapäivä tekee iha hyvää sille välil :)

uutta banneria haluasin tehä mut ei oikee innostus riitä...:D jos joku haluuaa tehdä bannerin + ulkoasun nii iha vapaasti,ottakaa yhteyttä kommentoimalla tähän ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti