torstai 12. syyskuuta 2013

Talleilua 11.9 :)

  

Eli eilen olin talleilemassa eka Nellin kanssa Copperilla josta matkustettiin sitten Vuokolle :) Matkattiin copperille joskus puol 2 aikoihin,ja hoidettiin se sitten kuntoon,hirveen hitaita oltiin koska maneesista löydettiin meijjät vasta klo 3 aikoihin..? :'D no siinä sitte nelli ratsasteli,ihan kivalta meno kyllä näytti :) ! hoidettiin copper sitte pois alta ja mentiin vähän kiireessä venaamaan bussia,vielä vaihettiin toiseen bussiin ja käveltiin vajaa km tallille,kaupan kautta tietty !

Haettiin vuokko sisään ja laitettiin kuntoon,oli eka tarkotus tuppailla kentällä,mutta siellä meni yksi pojun ratsastaja,joten sinne ei mahduttu,kentän pienen koon takia :/ Joten suunnattiin maastoon ! :) Satulan kanssa oli TAAS ongelmia..uskoisin että ongelma on vaan tossa vyössä,se on kankainen ja niin pehmee,että liukuu siks tosi helposti,nimittäin ku selkään nousin nii satula keikkas sivulle..:D no kiristettiin vielä siinä ja sitte roikkuessa ei ollu ongelmaa,mut maastos se kokoajan meni vasemmalle...(jos nyt oikein muistin) no aika verkkasesti alko maasto,mut yhen vähä pidemmän ravipätkän jälkeen alko vuokko tuntuu tosi,tosi erilaiselta.Alko päätä vähän viskomaan,ja piristy tosi paljon.Laukattiin yks ylämäki sitten ja käännyttii takaspäi...joo.Vähä erilaine vuokko tais mulle eile näyttäytyä.Sitä steppaamisen ja kuumumisen määrää ! huhhu,enoo iha tollasta enne sen selässä kokenu :D sain pidätellä melkee kaikin voimin et sain sen ees hiljaselle raville,kävelemäänhän se ei suostunu.Enne yhtä mäkee se alko olee jo nii levoton et annoin päästellä,ja sit kyllä lähettiin ! :'D oli jo vähän vaikeuksii pysäyttää neitiä,mut sain sen jotenki hallintaan.Se vaan korsku ja kuopi etujaloilla ku piti sitä nelliäki venaa..:'D yhes vaihees meni kaula iha kaarella ja tuntu ainaki et oikee nosti jalkoja,jos vaan sais sen jotenki samanlaiseks kentällä...huoh.Mut loppumaasto meni ponin jäähdyttelyyn,jossa en kyllä omasta mielestäni onnistunut yhtään.Hommaa vielä vaikeutti satula joka tuuppas keikkaamaan välillä ihan kunnolla sivulle kun oikeen vauhdissa ei saanut takas polkastua..Olisin vielä menny kentälle hyödyntämään tätä dynamiitin määrää,mut harmikseni siellä meni joku taas..:/ no ei siinä sitte mitää muutaku talliin ja takas ulos ruokineen :) tallilta oltiin valmiita joskus kasin paikkeilla.Ihan onnistunut reissu oli ja sää suosi,kun aamulla kauhistelin vielä kun sato ihan kaatamalla ! tässä vielä pari oikein kivaa kuvaa meistä,ratsastuskuvia ei valitettavasti ole kun maastossa sentään mentiin :)



heijdåå ! uutta ulkoasua koitan tässä väsäillä tänne,jos ensviikolla sais vielä kuvia niin ainakin uuden bannerin sais :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti