keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vuokko 2.10

noniin,tänään sitte tuli käytyy vuokkoilee :) ! ei ollut parhaimmillaan poni,mut ei huonokaan ! videoita on,mutta en jaksa koota koostetta kosk just avasin vegasin ja tilttas heti nii huoh en jaksa :'D

ei oikee kiinnostanu seura...:D


Eli joo,sain luokkakavrun mukaan kuvailee,jee kiitokset siitä aadalle :) Muttamutta,mentiin tallille neljän maissa,kentällä oltiin puol viiden aikoihin.Menin reilusti yli tunnin ja käytiin vielä kävelemässä maastossa loppukäynnit.

Vuokko oli alusta heti aika verkkainen ja tosi vastahakoinen,ei halunnut yhtään kuunnella apuja ? koitin siinä tehdä rutkasti siirtymisiä ja otin aika nopeesti jo laukkaa,jos siitä vertyisi.Laukannostoissa lähti ärsyttävästi kaahailemaan ja sähläämään,mutta sitte hetken päästä alko toimii.Eteni oikeestaan aika kivasti eteenpäin laukassa ! :) Vähän niskurointia mahtu mukaan,teki jonkun ihmeen pukin,joka ei päällepäin näytä miltään,mut tuntu aika inhottavalta selästä käsin..no laukkoje jälkeen kumminkin vuokko oli jotenki hirveen sähläävä,otin siinä paljo kaarevia uria ja puuskutettiin sitte eteepäi uralla. 

Alko vähän tympimään,joten laitoin kaks puomia kentälle ja tultiin sitte niitä ravissa ja laukassa,väli tais olla 4 raviaskelta ja laukalla tultiin välillä vähä mitenki..:D Mut ravissa meni tosi hyvin,ei kolhinut yhtään.Siinä sitte annoin Aadan myös ratsastaa,raukka ei ollu hevosella menny johonki 2 vuotee,nyt pääs menemään :)Aada meni reilu 10 min ja sitte mä kiipesi takas selkään.Menin vähän puomeja vielä,ja sitte tein kavaletin + puomi yhistelmän jota tultiin huonoin tuloksin..yks hyppy millon ei kolhinut ja kaks millo kompuroi ja tiputti koko esteen..:D Alko tuntuu vähä toivottomalta tää meijjä häslääminen tässä vaiheessa,ja olin jo mennyt yli tunnin aadan 10 min mukaanlukien,niin otin sitte loppuravit ja suunnattiin vielä nopsa jäähdyttelylenkki maastoon menemällä.

En ehkä ollu omaan ratsastukseen niin tyytyväinen,jotenki tökki iha hirveesti ja ää tuntu iha nurinkuriselta koko meno :/ huoh oispa enskerta onnistuneempi ! mut nyt näillä mentiin,moikka :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti