tiistai 24. kesäkuuta 2014

Sunnuntai + maanantai lyhyesti



Pientä taukoa on taas tässä välissä ollut blogin kanssa,hups! Ollaan tässä välissä menty pääosin kentällä, maastoon ei ole oikein voinut lähteä kun Poju vaati kokoajan Vuokon näkökentässään kun Topi lähti kesälaitumelle.Pojulla oli myös paha ähky ja ylimääräinen stressi ei olisi tehnyt hyvää. Nyt kuitenkin jo parempaan päin :) Vuokko on ollut tosi epätasainen ja ihan liian pirteä, kaahannut menemään vain joka askelajissa hetken ratsastelun jälkeen..Ei ole kuunnellut mitään pidätteitä ja käveleminen on ollut vaikeaa kun aina tarjonnut ravia ja jos olen yrittänyt saada sisäpohjetta läpi ja samalla tehnyt puolipidätteen niin nousee sieltä silti laukka, useinmiten myös väärä. Karmeeta sähläystä tää meidän ratsastus nykyään, pitäs päästä takaisin raiteille pikkuhiljaa :'D No mutta kuitenkin mennään nyt sunnuntaihin ! (22.6)




Sunnuntaina innostuin juoksuttamaan Vuokkoa.Otin tehtäväksi kolmen puomin sarjan ympyrälle,meni yllättävän hyvin ! :) Vuokko oli ensiksi erittäin laiska ja ei oikeen mennyt kunnolla eteenpäin.Kuitenkin hetken päästä kun oltiin puomeja ylitetty myös laukassa alkoi poni virkoa ja meni innostuneena puomien yli !




Hetken päästä nostin puomit tollaisiksi "puolikkaiksi" kavaleteiksi.Pari kertaa ravissa mentiin per suunta, vähän ihmeissään jotenkin oli koko poni ja katseli pikkuesteitä kummallisesti.Ohi meni myös aika monta kertaa, mutta nämä tais kaikki tulla laukassa. Laukassa tuli kuitenkin tosi hienoja hyppyjä ! Veny tosi hyvin pomppujen yli ja vauhti pysyi reippaana. Pari kömpelöä ylitystä mahtui mukaan, mutta oli Vuokko kyllä muuten tosi hieno :)



Kiipesin lopuksi vielä itse selkään, Vuokko oli mukavan rento ja ehkä jopa hiukan väsynyt. Otin vain loppuravit ja pitkät loppukäynnit.Tehtiin loppukäynneissä vähän ympyröitä sun muuta ja ravissa Vuokko oli tosi hyvä ! :) Just ku pääsin talliin alko sataa ihan kaatamalla, eli hyvin ajoitettu ratsastus :D

-
Maanantaina käväisin vaan pienen maastolenkin kun kello lähenteli jo kahdeksaa kun tallille pääsin.Vuokko oli ihan pöljä alkulenkistä..! Säikky heinäpaaleja..jotka on olleet siinä ainakin viikon :D Hevoset on iha hölmöjä haha ! Kuitenkin loppulenkki meni hyvin, tosin kun yritettiin taas mennä heinäpaalien ohi niin sain 3 kertaa kääntää takasin meidän reitille, niin pelottavia tais olla..

Yritän saada jonkun kuvaamaan meidän menoa ensviikolla ainakin, sillon meillä tulee itseasiassa 2 vuotta täyteen ! ♥ Aika menee niin nopeasti.Olen jo aloittanut sen kunniaksi videota, toivottavasti saan sen ajoissa valmiiksi :) Moikka !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti