maanantai 27. elokuuta 2012

maija 19.8 & 26.8 , Vuokko 22.8

Maija 19.8
Ei ollu kuvaajaa,mut menin semmost perus koulutreeniä kentällä :) toimi iha kivasti,mut oli erittäin väsynyt,niin otin kumminkin aika rennosti.Tuntu iha hyvältä koko tunnin,vähän vastahakoinen oli laukoissa mut ravissa oli kiva tahti,mut vähän hidas kyllä et piti aika paljon patistaa ! otettiin pohkeenväistöjä ravissa ja käynnissä,joskus onnistu,joskus ei..:D kokeiltiin myös avoja,mut poni siitä sitten suuttu nii ei tehty ku yks puoliks onnistunu..olin itekki vähä totally pihalla mut oli iha ok muute koko tunti :)

Maija 26.8



pientä koostetta nyt sunnuntailta.Maija oli erittäin erittäin energinen ! sai oikee kunnolla pidätellä..:'D ravissa lähti vähä käpälämäkeen alkutunnista,mut lopussa..ah ihana :D ravi oli niin kiva istua,vaikka kevensinkin videossa kivasti.Harjoittelin istuntaa vähä ravissa kans,kyllä se o vähä parantunu maijalla täs reilu puole vuode aikana ! Laukannostoissa siis pukitti aika reilusti..taino kun yritin nostaa..mut eise sitte mitää,uudestaan kokeilin nii kaua kunnes tuli,annoin sit hetke hallitun laukkailun jälkee päästellä iha kunnolla ympäri maneesii,ja siitä se vast tykkäs :D ! lopuks oli jo iha hies ja toi kiva ratsastaa ! ja öäöä jotain mu piti selittää...NII JOO mu ridasaappaat mahtu päälle !!! vuode jälkee sain ne ängettyy taas jalkaan !! huhhu.JA niijoo,kokeilin maijalla laukanvaihtooki,ja se teki ! eikä tullu videolle,just ulkopuolelle..:D noo ehkä joskus toiste.

Vuokko 22.8
Menin vuokolla koulutuuppingii iha hikee ratsastamisee asti ! vaikka oli suht kylmäki nii hyvin tuli hikee pintaan :) ravissa oli taas iha super,meni tosi kivasti ja nätisti vastas apuihin :) laukka oli sit eri asia..huoh.ei MILLÄÄN tullu oikeet laukkaa D: aina väärää,väärää ja lisää väärää,vaikka otin tosi selvät avut ja yritin ajoittaa niin et sieltä pakosta pitäs tulla oikee laukka nii ei.no sain sitte kyllä yhet kämäset per suunta.Menin sit enimmäksee ravia ja ilman jalustimia :) käynnissä oli iha perus,vähä patistettava mut oli ok :) en saanu kuvaajaa,mut ehkä enskerralle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti