torstai 26. joulukuuta 2013

Joulupäivän ratsastelut :)

Hyvää joulua myöhässä kaikille siellä ruudun toisella puolella istuville ! :)

Menin vuokolla taas viikon tauon jälkeen nyt keskiviikkona,eli joulupäivänä.Sain raahattua mukaan elävän kamerajalustani taas,isosisko parka tuli mukaan.Päätin mennä eka pienen maastolenkin ja sen jälkeen kentällä vaan askellajit läpi nopeesti :) Vuokon turparemmi oli hävinnyt jonnekkin,joten menin ilman sitten,eipä sillä paljon eroa ollut kun että olisi ollut se turpis.Maastossa mentiin n. 30min,otettiin pari laukkapätkää ja raviakin jonkiverran,mutta enimmäkseen käveltiin.Tultiin kumminkin aika myöhään tallille,joten alkoi jo hämärtää kun suunnattiin kentälle,kellohan oli melkein jo neljä.Kentällä menin reilun vartin ottaen laukkoja molempiin suuntiin,ja suht onnistuneesti ! :) Ravissa oli taas kivan rento ja käynti oli yllättävän aktiivinen.Tyytyväinen olin poniin,joten suunnattiin sitten talliin vaan :) Vein vuokolle joululahjaks semmosen harjan,missä on sieni keskellä ja reunoilla harjakset ! :D pääsee sitten sillä pesemään ponia kun kelit on lämpimämmät :) Vielä pari jouluporkkanaa sai tamma ja sitten lähettiin siskon kanssa jatkamaan kotiin jouluviettoa.

Tässä jokunen kuva,jouduin muokkaamaan aika paljon valoisammiksi,joissain kuvissa vähän kärsi laatu,mutta paremman näkösiä on nyt kun näkyykin jotain ! :D






tällästä tällä kertaa,oikun tulis jo hanget nii jos tänä talvena ehtis hankitreenailla ku viimetalvena lunta tuli nii paljon että ei ois poni pystyny rämpimään :D ! toisaalta en silleen sitä lunta odottele niin henkeen ja vereen,koska tilsat..mutta joku pikkunen kerros pelloille vois olla kiva juttu !

2 kommenttia: