perjantai 21. helmikuuta 2014

Keskiviikko nopeasti

blogi on ollut nyt aika hiljaisella,pahoittelen siitä ! ihan sen takia en ole jaksanut kirjoittaa,koska nyt meitä on kiusannut tilsakelit,joten en ole pystynyt kunnolla ratsastamaankaan ! eikä ole kuvaajaa ollut,niin ei ole sitten materiaaliakaan näyttää teille :(

Edellisellä viikolla käytiin kävelemässä maastossa,eka olin selässä mutta pian huomasin että tilsat oli ihan järkyt,ja oltiin kävelty vasta n. 200m ! etukavioihin ne pääosin tulee,etupainosuus..Mutta oli vuokko kyllä yllättävän pirteä ! Maastossa tuli toinen hevonen vastaan,ja alkoi tälle jotain machoilemaan ! mikälie oripersoona pääs esille..? Ja kyllä oli virtaa myös,ravas oikee kunnolla vaikka tilsat vaivaski,ei mulla tietenkään ollut kavikoukkua mukana,onneks oli raippa jolla sain vähän otettua niitä irti.Mutta ravailtiin ja käveltiin noin 40min lenkki,muutenkaan ei hirveesti voinu rasittaa koska vuokolla oli melkeen heti lenkin jälkeen rokotus.

nyt kuitenkin keskiviikkona (19.2) otin pari kuvaa puhelimella,saavat nyt kelvata tänne :) Eli aikalailla näin meillä meni :




Kärsimätön poni odotteli kuopien tarhassa,jotain kummallisia äänähdyksiä päästeli myös,on toi kyllä välillä nii outo tapaus...:D Suunnitelmissa tänään olis juoksuttaa ja mennä maastoon kävelemään lopuksi.Hoitaessa vuokko käyttäytyi ihan mallikkaasti,nykyään ei vaan tahdo millään pysyä paikoillaan ?



Juoksuttelin vuokkoa n. 40min,otettiin kaikki askellajit läpi,mutta suht rennosti silti.Vuokolla oli vähän turhan pitkiksi päässyt kaviot,viikonloppuna vissiin pääsee raspattavaksi.Laukassa tuli molempiin kierroksiin tosi monta ristilaukkaa ? en tiiä mikä siinä oli,tönkköä oli ja vuokolla oli veto kyllä poissa.Muuten oli ihan hyvä,ravas kivasti ja käynti oli sopivan aktiivista.Kentästä oli onneks sulanu toinen pääty,niin siinä pääsi juoksuttelemaan.


Sitten suunnattiin maastoon ! Käveltiin n. 20-30min lenkki,pari pientä ravipätkää otettiin myös.Vuokkoa kiinnosti kovasti kaikki muu kun minä,joten jouduin pariin otteeseen komentelemaan oikeen kunnolla.Muuten meni erittäin hyvin :)


Lenkin jälkeen näytettiinkin jo ilosempaa naamaa :) "ai pääsenks mä sisälle syömään,jes!"


Katotaan mitä enskerta tuo tullessaan,jospa kenttä ois sulanu kokonaa et päästäs jotain treenaamaankin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti