torstai 30. tammikuuta 2014

Myday 29.1 - Kuvina !

eli eilen aamulla sain idean että voisi tehdä taas myday-kuvapostauksen :) Tällä kertaa puhelimella otettuja kuvia,eikä pelkästään tallipäivästä,vaan ihan koko päivästä ! :) toivottavasti tykkäätte !

                                           päivän biisi jota tuli kuunneltua pari kertaa enemmän..

Lorde - Team
         

1.Herätyys! hups koulu alko jo 9..vähän kiirus tuli ! 2.Aamutoimet :) 3.Bussille pikakävelyä ft. ruisleipä,pitkästä aikaa ehdin napata jotain aamupalaa.
1.Päivä starttaa tietysti kahvilla 2.Hommia,hommia... 3.Ihanaa kouluruokaa..harvinaisen huono juuri keskiviikkona,tänään oli tosi hyvää keittoa ja keksi+kahvikin jälkkäriks !

1.Koulusta pääsin vähän 3 jälkeen,bussilla tallille,kaupan kautta eväät ! 2.Olin tallilla varttii vailla neljä,ihan jees aikaan. 3.Ensin kuitenkin evästauko,olihan viime syömisestä jo n. 4h !

1.Poni ripeesti kuntoon,vuokko ei oikeen innostunut kamerasta..:D 2.Maastoon suunnattiin ! 3.Lenkiltä tultiin,forever alone ku toi ei tykkää ikinä olla kuvattava,siks nii surullinen naama :((

Voisin kumminkin kertoa vähän lisää meidän maastoreissusta ! Oltiin n. 1h lenkillä,ja hyvinhän se meni :) En ollukkaa ollu vielä lumien aikaan vuokon kanssa maastossa,ja on kyllä paljon pirteempi talvisäällä maastossa kun esim. oli syksyllä.Korvat mentiin ihan hörössä ja pärskittiin kokoajan,yhdessä kohtaa oli jotain luistelevia lapsia,ja niitä piti ihmetellä tosi kauan ! :D voi söpöä.Metsäpolut oli lumesta aika pehmeitä,joten ravattiin ja laukattiinkin ! Aluks oli vähän sitä mieltä että ei ravata poispäin,mut yhessä ylämäessä nosti sen laukan itekki,kyl toi tykkää hirmusesti mennä vähän kovempaa tempoa ylämäkiin,ja se huomattiin takaspäin mennessä ! Laukattiin yhtä kivaa pätkää missä tulee vähän kaavera ylämäki,annoin sitten lisää pohkeita ja ahaha mikä ohjus xd.Lähti ihan sika nopeesti laukkaamaan,ja päätin antaa vaan lisää kyytiä sitte maiskuttelemalla ja hopuuttamalla,ja voiku se oli innoissaa ! Laukattii tovi vähän kovempaa vauhtia,kunnes pohja muuttu taas vähä kovaks jollon oli pakko hidastaa..harmi kun tuli kerrankin reipasta laukkaa ! No päästiin vielä toisen kerran laukkaamaan.Ja takasmentäessä pällisteltiinkin isoa kasaa hiihtäjiä,vähän piti säikkyä niitä ku pyyhälsivät kovaa ohi,voi höpsöä ! Eli harvinaisen onnistunut lenkki ! :)

1.Näihin aikoihin olin laitellut vuokon jo yölevolle,ja kyytiä venailtiin. 2.Kohmeisten sormien lämmittelyä,jouduin odottamaan kyytiä 25min vaikka äippä väitti että olis 10min sisällä tallipihassa..äidit ! 3.Kotona odotti tää mulkosilmä !

Loppuilta meni vähän ruokaa syödessä ja sarjoja katsellessa,nukahdinkin aika nopeesti,väsytti ihan sikana,joten olin jo untenmailla n. klo. 22 ! hah,yleensä meen nukkumaan 12-2 aikoihin !


Eipä muuta,hyvää torstai illan jatkoja kaikille ja muutenkin loppuviikkoa ! :) ♥


6 kommenttia:

  1. Hahaa ihana ponisuokki täällä :D kovin persoonallisen oloinen hän! Huippu mulkosilmäkoira, onko toi sen perusilme? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha onhan vuokko ihan söpö veijari :D ! aina kun jotain päälistelee,niin tollanen ilme juu on aika perus tolla rakilla,mut onneks ei oo kokoaja ton näköne..tommone perus sekarotune misso villakoiraa :'D

      kiitos kommentista,niitä on aina mukava saada :) !

      Poista
  2. Kivan oloinen blogi sulla, liityin lukijaks! Kiva lueskella muitten suokkien kuulumisia, itselläkin yksi nuoriherra kotona. jään seurailemaan teidän touhuja :)

    Jos kiinnostaa, meidät löytää osoitteesta http://ninanheppajutut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ! :) ja jep,itsekkin luen paljon suokkiblogeja ! juu,kattelin ja kivan näkönen kaveri siellä sulla alla,liityin lukijaksi :) ! sama,jäänpä seurailemaan teidän touhuja myös :)

      Poista