torstai 16. tammikuuta 2014

Ratsastusvarusteeni + pikkusepitys viimeaikaisista vuokkoiluista !

noniin,pesin tossa ison kasan tallihuppareita,ja sainpa sellaisen idean että vois tehdä varustepostauksen, omista vaatteista siis :) katotaan tulisko joskus keväämmällä vuokon varusteista postausta,kun mukavempi olla sitten tallilla.

suurin osa tavaroista on saatuja perhetutuilta,mutta on näitä jotain itsekkin osteltu.


noniin,tässä siis kaikki tallihupparit..mitenniin paljon ? :D mikään huppareista ei oikeastaan ole ostettu ratsastustarkoitukseen,ne vaan on sitten päätyny ajan myötä tallikäyttöön.

Housuja mulla on 3 paria,ekat housut on ostettu joskus 2009 horzelta,kyllä noi ruutuhousut sillon oli ihan muodikkaat ;) .Tummansiniset on saatu ja beiget ostettu kesällä 2012,horzesta nekin.

hanskojakin löytyy 3 paria,nahkaset "kolmisormiset" hanskat,pitää hyvin tuulta,mutta ei kyllä ole pakkasella mitkään häppöset,mustat hanskat on just ostettu hööksistä,9.50 tais maksaa ja siniset hanskat saatu joskus aikoja sitten.

Sukkia löytyy,eikä tässä edes kaikkia.Perus noita salmiakkikuvioisia,tarjoustalo/horze/saatuja.Uusimpana nuo punaiset HV Polon sukat,haha varmaan ainoa niiden tuote jonka raaskin ostaa :D 
Kyra K.oon takkeja mulla on jopa kaksi ! Nämä molemmat on metsästetty kirpparilta.Hintoja en muista,mutta alle 10e varmaankin molemmat ostettu.Oikein kivoja takkeja,toisessa on vähän toppausta joten käy kevättalvellakin hyvin.

"Tuulitakkeja" kaksi,Musta on tosi kauan sitten ostettu CRWeen takki,tais olla kirpparilta,eurolla ! :D tätä käytän nyt yleensä suojatakkina tallilla,jos vaikka on valkonen huppari/paita millä ratsastan kun vuokko tykkää vähän hihoja mutustella.Vaaleenpunasta takkia käytän harvoin,käy kesällä hyvin kun on vähän viileämpi keli.

Toppatakkeja löytyy 2 kappaletta myöskin,Eka on fjällrävenin 70-luvulla ostettu tummansininen takki,todella hyvässä kunnossa ja oikean untuvan takia erittäin lämmin ! ainoa miinus on takin lyhyys,kun taitaa olla lasten takki,mutta ei ole nafti tai mitään.Pinkki takki on Icepeakin,käytin tätä joskus 6lk. vissiin koulutakkina,ruusukuviot toimii samalla heijastimina ! tämäkin sopivan lämmin,ja hupun alle mahtuu kypäräkin  !
Toppaliivejä löytyy 2,ylläri :D Ekana ihan uutukainen ostos,CRWeen musta toppaliivi,alessa oli 24.95 (tai jotain sitä luokkaa) Tässä on kivasti myös mukana punasta ja sinistä vetoketjuissa.Huppu tuntui ainakin kivan lämpimältä.Ruskea kevyempi toppaliivi on ostettu HT-netin kautta,tais olla 10e.Toimiva tämäkin ja ihanan kevyt !

kaksi kypärää tällä hetkellä omistan.Ekana HaloRiderin kypärä,Horzelta ostettu 2012 kesällä,Olen tämän kypärän kanssa kerran tippunut,ja sen jälkeen se on jotenkin alkanut painaa otsasta,ja aiheuttaa jopa päänsärkyä :/ harmi sinäänsä,kun en tätä voi eteenpäinkään myydä.säilytän tätä nyt sitten varakypäränä,jos tämä toinen kypärä hajoaa,mutta aika rajusti pitää tippua..:D nimittäin,tämä toinen kypärä on ostettu 2007 tammikuussa..tarjoustalosta.Olen tippunut varmaan 3 kertaa päälleni tämän kanssa,eikä edes narsku ! mikälie panssarikypärä..ei kuullosta ehkä turvalliselta,mutta minä kyllä luotan tohon enemmän kun tohon uudempaan !

Jalkineita multa löytyy 2.Tallikenkinä käytän turvakärkisiä Mountain Horsen jodhpureja.Nämä on saatu joskus 2011 kesällä.Sitten löytyy idän-ratsusta ostetut tekonahkasaappaat.Oisko ollu 75euroa jossain pienessä alessa.Jalkineihin ei periaatteessa lukeudu kannukset,mutta ne nyt ovat joskus osana kengässä mukana,ihan perus pallopäiset  ponikannukset,joissa on kangasremmit.Nämä ostettu tarjoustalosta vissiin 6e.

sitten löytyy tallikassi vielä,tänne mahtuu änkemällä myös saappaat ! uusi olis tarpeessa,jonne mahtuisi saappaat ja kypärä samaan aikaan,+ mahdollisesti muutakin.Tämä kumminkin toimii ihan kohtuuhyvin,sitten loput tavaroista joutuu kyhäämään muovipussisysteemein.Tämä on vissiin oikeasti joku luistelukassi,mutta päätynyt sitten mun käyttöön.


tällästä siis multa löytyy kaapeista :) toivottavasti tykkäsitte ! kun teitä on nytten kumminkin 24,niin olisi kiva jos ei kommenttia viitsi laittaa,niin edes klikata jotain tuollaista nappia tekstien lopussa,niin tiedän että kyllä siellä toisella puolella löytyy jotain katselijoita..:)

---
vuokon kanssa on mennyt muuten nyt 2 viimeistä kertaa IHAN SUPER ! en oo kuvannu ku pari kuvaa puhelimella ;


Keskiviikkona(15.1) oli kyllä hyvä,verrattuna siihen miten kova pohja oikeen oli.Pirteellä päällä oli,ja kulki suht rennosti,laukassa oli aika varovainen ja rikko usein takas raville,en viitsinytkään paljon laukkailla pohjan takia.Edellisellä viikolla ei ollut vielä lumia tullut,ja pohja oli ihan tosi hyvä ! Mentiin tosi reipastempoinen 60min,ja voi että kun olin tyytyväinen vuokkoon ! ei ole todella pitkään aikaan ollut noin hyvä kun pari viikkoa sitten.Oli muutenkin suht hyvä päivä ollut,ja sitten vielä tosi rento ja reipas polle siihen kirsikaksi kakun päälle,niin kyllä kelpas ! voikun meillä ois ollu kuvaaja..! No,toisaalta sitten keskityin siihen ratsastukseen ihan 100%,joten kuvaajan kanssa ei ois ehkä onnistunut ;) ainakin selästäkäsin tuntu tosi hyvältä,paremmalta kun ennen.

katotaan jos ensviikolle ois tullu lisää lunta,niin mennään sitten varmaan hankeilemaan ellei mikään isompi juttu sitä estä.

2 kommenttia: