maanantai 17. maaliskuuta 2014

Aurinkoisia kuvia ja pikkuinen tilanne.

viime keskiviikkona oli tosi kiva aurinkoinen sää,ja otin sitten jotain kuvia vuokosta,tamma ei millään vaan halunnut olla paikallaan,joten kuvia on aika vähän :'D

moi kaikki !

apua mite vuokko näyttää issikalta..:D




"pakko tulla tutkimaan mikä toi musta möhkäle on.."

Tosiaan keskiviikkona käytiin maastossa vähän kävelee ja mentiin jotain kentälle pyörimään.Tallissa sattui ennen ratsastusta myös pieni välikohtaus...

Vuokko oli käytävällä normaalisti kiinni,puhuttiin siinä yhen kiian kanssa jotain asioita ihan normaalisti,olin ottamassa oikeeta takasta,kun yhtäkkiä vuokko tempasee ihan täysiä eteenpäin pelokkaasti,mä tietty nousen ylös ja ajattelen vaa että nyt tulee potku joten menin lähemmäs ettei tulisi hirveellä voimalla,mutta eipä tullu potkua vaan täys linttaus seinään,ja mun pää osu kalteriin.Vuokko oikeen rysähti koko voimalla taakseppäin samalla heittäen mut seinään,mutta onneks ei jättäny mua puristuksiin..ilmat meni vähän pihalle ja päähän koski,mutta sillon ei ollut mitään sen kummempaa.Kiia oli oikeen nähnyt miten pelästyneen näkönen vuokko oli,silmät vaan pyörähti päässä.En oo minäkään ikinä nähnyt sitä noin säikähtäneenä.No tilanteesta selvittiin silti,ja vuokko oli taas ihan normaali.Tekis vaa mieli tietää et mitä se oikeen pelästy ? Lantaluukku oli auki ja oli aika tuulinen päivä,niin voi olla että jossain kauempana meni vaikka kettu/supikoira tai joku muu eläin josta haju sitten pöllähti talliin.Luultavasti tällänen tilanne,mutta nyt ainakin muistaa olla enemmän varuillansa,oon vuokon kanssa oikeesti niin välinpitämätön välillä,itekki suututtaa ku mietin et saatan jättää just sen karsinan oven auki ku meen hakemaan jotain,tai jättää sen käytävälle ilman valvontaa.

Maastolenkki sujui hyvin jne. ja kentällä nyt oli jotenkin ok,oma keskittyminen oli vaan aivan tipotiessä ja tuntu ettei mistään tulis mitään,tälläsiä päiviä vaan väkisin tulee.Tehtiin lopuks vähän maastakäsin harjoituksia,ne nyt meni jotenkin.

Kuitenkin torstai aamuna rintakehään koski paljon ja päätä särki ihan järjettömästi.Lepäilin jonkinaikaa ja otin särkylääkkeen,kipu hellitti.En ole käynyt lääkärissä,ja nyt ei ole enään mitään hätää (ei ainakaan tunnu missään) joten uskon että oli tärähdyksen tuottama se kipu,mietittiin oisko mulla menny esim. rintalasta säpäleiks siinä samassa,mutta tuskin kun nyt (maanantaina) ei ole enään hirveen kosketusarkakaan.

En tänään mennyt tallille koska oon iha hitusen flunssanen,mutta keskiviikkona + perjantaina tulen menemään ! katotaan postailenko sillon,jos tulee otettua kuvia tai tapahtuu jotain erikoista ! yritän saada myös lähiaikoina hevoshistoriapostauksen toisen osan ulos ! + oisko kellään mitään toiveita ? :) saa ehdotella !

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihana blogi sinulla! Sinulle olisi haaste omassa blogissani: http://luokki-ja-satula.blogspot.fi/2014/03/haaste.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! :) ja kiva,enköhän tässä kohta sitä tee.

      Poista