tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maanantai videomuodossa.


Moikka :) ! mites teidän alkuviikko on lähtenyt käyntiin ? :)

Eilen (10.3) mulla oli kamera mukana koulussa,ja bussimatkalla tallille ajattelin että tänään vois kuvailla vähän pätkiä meidän päivästä ! 

En hirveen pitkästi nyt selittele mitä tehtiin,videolla näkyy suurin osa :) Mutta maastossa tosiaan olitiin n. 1h ja sitten kentällä 30-40min.Vuokko oli yleisesti tosi pirtee ja menevä ja maastossa sain taas testata tasapainoani pukeissa.Omaa henkeä uhmasin menemällä taas ilman satulaa,ja tällä kertaa mentiin hitaassa käynnissä ne kohdat missä yleensä laukataan,oli kyllä neiti niin vihaisen oloinen..:D Vähän tutkittiin myös uusia maastoreittejä,ja oli kyllä Vuokko niillä vähän enemmän varuillaan,katseli aktiivisemmin ympärilleen ja kuunteli vuorotellen eteen ja taakse,tais vähän jänskättää ! Kentällä mentiin suurimmaks osaks ravia,jakso pukitella laukannostoissa vaihteeks...mutta ei tästä huolta,otin niin kauan nostoja että ei tullu pukkia,väärät laukat tuli kyllä molempiin kierroksiin,mutta ei pukkia enään.Hieno se silti oli,ja plussana se energisyys ! Tallissa taas hierottiin ja saatiin vähän lisäohjeita jatkoon senkin kanssa.

Mutta nyt,ei lisää turinoita ja videoon ! Pahoittelen näin alkuun (joitain) erittäin heiluvia klippejä,kun toi järkkäri on nii pirun painava yhellä kädellä..:) (ja tiiän et kirjotin 9.3 päikkyyn :'D)

                                                                                                                                                                         

heippa,katotaan jos torstaina tai perjantaina jotain postailen ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti